Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACK DE ROÇA FC Mutuipe EC
Normal Tactiek Primeira
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 40.5
unsatisfactory Schieten good
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Bonaparte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Arrascaeta is nu in balbezit. Bonaparte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonaparte krijgt een gele kaart. de Arrascaeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Souza Oliveira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marquetto springt en kopt de bal. Kojtila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kojtila met een sublieme pass. Daar is Duzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejski is nu in balbezit. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Souza Oliveira rent richting de bal. Madejski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Arrascaeta. de Arrascaeta krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Souza Oliveira is nu in balbezit. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza Oliveira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souza Oliveira krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Petrin geeft de bal voor. Rebeque rent richting de bal. Duzić onderschept slim de pass. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Guaporé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Toró passt de bal zonder na te denken. Souza Oliveira rent richting de bal. Souza Oliveira passt de bal zonder na te denken. Duzić probeert de bal met de borst te controleren. Duzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:1

22e minuut.
Papale rent richting de bal. Papale passt de bal in één keer door. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Guaporé werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:2

24e minuut.
Kézdy speelt de bal door. Madejski is nu in balbezit. Madejski speelt de bal door. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić schiet op doel. Guaporé bokst de bal weg. Duzić is nu in balbezit. Duzić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Toró verovert de bal door een tackle van achteren. Toró met een sublieme pass. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel. Guaporé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:3

37e minuut.
Madejski rent richting de bal. Madejski speelt de bal door. Duzić rent richting de bal. Duzić draait met de bal, schiet en ... Guaporé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:4

43e minuut.
Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø passt de bal zonder na te denken. Toró probeert naar een medespeler te passen. Madejski is nu in balbezit. Madejski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACK DE ROÇA FC 70%, Mutuipe EC 30%.
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:4

50e minuut.
Toró is nu in balbezit. Toró geeft een hoge lob. Rebeque heeft problemen om de bal te vangen. Duzić is nu in balbezit. Duzić draait met de bal, schiet en ... Guaporé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duzić is nu in balbezit. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Guaporé bokst de bal weg.

56e minuut.
Toró is nu in balbezit. Toró passt de bal in één keer door. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Guaporé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:5

60e minuut.
Fressato probeert de bal aan de voet te houden. Madejski is nu in balbezit. Madejski passt de bal in één keer door. Daar is Duzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Guaporé bokst de bal weg.

64e minuut.
Munhoz geeft de bal voor. González Martín probeert de bal met de borst te controleren. González Martín passt de bal zonder na te denken. Duzić rent richting de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kézdy probeert de bal met de borst te controleren. Kézdy passt de bal zonder na te denken. Toró rent richting de bal. Toró geeft een hoge lob. Duzić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kézdy is nu in balbezit. Toró speelt de bal door. Souza Oliveira is nu in balbezit. Madejski verovert de bal door een tackle van achteren. Madejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:6

84e minuut.
Kézdy rent richting de bal. Kézdy passt de bal met de wreef. Madejski is nu in balbezit. Klungelig pakt Duzić de bal. Duzić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACK DE ROÇA FC 81%, Mutuipe EC 19%.
BACK DE ROÇA FC - Mutuipe EC 0:6