Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bayern München BR jantuscara
Treino de Defesa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Callens is nu in balbezit. Callens probeert naar een medespeler te passen. Mikker speelt de bal door. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Callens met een sublieme pass. Maitland-Niles rent richting de bal. Caneda rent richting de bal. Maitland-Niles onderschept slim de pass. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - jantuscara 1:0

12e minuut.
Gumiela verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiela geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles onderschept slim de pass. Maitland-Niles schiet op doel. Manna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula schiet op doel. Butanês probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grzonek met een sublieme pass. Klungelig pakt Callens de bal. Callens speelt de bal door. Koidula rent richting de bal. Koidula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - jantuscara 2:0

17e minuut.
Callens bereikt de bal nog maar net als eerste. Callens haalt uit met een fantastische trap. Butanês heeft problemen om de bal te vangen. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hrabia passt de bal met de wreef. Grzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek met een sublieme pass. Klungelig pakt Koidula de bal. Koidula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 25%, jantuscara 75%.
F.C. Bayern München BR - jantuscara 2:0

50e minuut.
Maitland-Niles verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland-Niles met een sublieme pass. Koidula is nu in balbezit. Koidula schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butanês de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caneda met de inworp. Callens probeert naar een medespeler te passen. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - jantuscara 3:0

66e minuut.
Mikker is nu in balbezit. Mikker passt de bal zonder na te denken. Callens rent richting de bal. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - jantuscara 4:0

68e minuut.
Santos kopt de bal weg. Callens rent richting de bal. Callens passt de bal zonder na te denken. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker probeert naar een medespeler te passen. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles met een sublieme pass. Koidula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern München BR - jantuscara 5:0

75e minuut.
Grzonek met een snelle inworp. Koidula rent richting de bal. Koidula schiet op doel. Butanês probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Grzonek passt de bal zonder na te denken. Koidula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Barbadiano speelt de bal door. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koidula is nu in balbezit. Koidula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grzonek geeft de bal voor. Callens rent richting de bal. Callens met een sublieme pass. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern München BR 18%, jantuscara 82%.
F.C. Bayern München BR - jantuscara 5:0