Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor-Poa Real Spartak United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moura onderschept slim de pass. Donato begaat een overtreding. Donato krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Perez is nu in balbezit. Perez geeft een hoge lob. Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Bertolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolini haalt uit met een fantastische trap. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Moura probeert de bal met de borst te controleren. Donato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moura. Moura krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rossa speelt de bal door. Bertolini is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Mazon verovert de bal door een tackle van achteren. Mazon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Donato speelt de bal door. Raizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizer met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Rainato bokst de bal weg.

27e minuut.
Sanguinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Moura is nu in balbezit. Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Donato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Raizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizer speelt de bal door. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Real Spartak United 1:0

32e minuut.
Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguinário is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross haalt uit met een fantastische trap. Rainato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor-Poa - Real Spartak United 2:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanguinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato onderschept slim de pass. Donato schiet op doel. Rainato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sanguinário onderschept slim de pass. Sanguinário speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Bertolini rent richting de bal. Bertolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor-Poa 43%, Real Spartak United 57%.
Tricolor-Poa - Real Spartak United 2:0

56e minuut.
Bertolini rent richting de bal. Bertolini draait met de bal, schiet en ... Perez kopt de bal weg. Moura bereikt de bal nog maar net als eerste. Moura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor-Poa 52%, Real Spartak United 48%.
Tricolor-Poa - Real Spartak United 2:0