Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC Gladiador jantuscara
523 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Preguinho met een sublieme pass. Bozo is nu in balbezit. Bozo probeert naar een medespeler te passen. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon passt de bal in één keer door. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butanês de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pêgo zal de hoekschop nemen. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Barbadiano is nu in balbezit. Stange verovert de bal door een tackle van achteren. Stange passt de bal zonder na te denken. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tatu geeft een hoge lob. Pikachu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel. Manna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Gladiador - jantuscara 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Gladiador 37%, jantuscara 63%.
EC Gladiador - jantuscara 1:0

60e minuut.
Preguinho passt de bal in één keer door. Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pêgo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon met een sublieme pass. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Gladiador - jantuscara 2:0

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Duarte niet meer kan verder spelen. Batata komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pontes probeert de bal met de borst te controleren. Preguinho is nu in balbezit. Pontes begaat een overtreding. Preguinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Preguinho kan niet meer verder spelen. Hernandes komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hernandes geeft een lange en hoge pass. Braz probeert de bal aan de voet te houden. Tatu is nu in balbezit. Cambuquira verovert de bal door een tackle van achteren. Cambuquira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Gladiador 42%, jantuscara 58%.
EC Gladiador - jantuscara 2:0