Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKG Tricolor-Poa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Inworp. Boa Tarde met de inworp. Cingalês rent richting de bal. Donato onderschept slim de pass. Donato probeert naar een medespeler te passen. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKG - Tricolor-Poa 0:1

16e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato is nu in balbezit. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gadelha speelt de bal door. Donato rent richting de bal. Lua begaat een overtreding. Donato moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Donato kan niet meer verder spelen. Pumba komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Claro passt de bal in één keer door. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba passt de bal in één keer door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arpoador bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpoador passt de bal zonder na te denken. Lua rent richting de bal. Tan Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan Tan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKG 54%, Tricolor-Poa 46%.
LKG - Tricolor-Poa 0:1

59e minuut.
Capixaba passt de bal zonder na te denken. Boa Tarde is nu in balbezit. Pumba verovert de bal door een tackle van achteren. Pumba haalt uit met een fantastische trap. Sedutor probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKG - Tricolor-Poa 0:2

69e minuut.
Daar is Lua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lua probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Lua is nu in balbezit. Lua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gadelha speelt de bal door. Pumba is nu in balbezit. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKG - Tricolor-Poa 0:3

78e minuut.
Claro speelt de bal door. Lua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geisel. Geisel krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingalês rent richting de bal. Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sedutor de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKG - Tricolor-Poa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKG 51%, Tricolor-Poa 49%.
LKG - Tricolor-Poa 0:4