Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan FC Peteleko F.C
Normal Tactiek sasasa
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Gaúcho verovert de bal door een tackle van achteren. Gaúcho speelt de bal door. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petkovic de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gava kopt de bal weg. Klungelig pakt Hernandez de bal. Garcia geeft de bal voor. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Abuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gaúcho rent richting de bal. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira speelt de bal door. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:1

12e minuut.
Gava geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matusik met een snelle inworp. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Abuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:2

15e minuut.
Matusik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palacios San Millán de bal. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abuda trapt de bal weg van het doel. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas rent richting de bal. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán schiet op doel. Abuda bokst de bal weg. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:3

30e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira speelt de bal door. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:4

31e minuut.
Martins speelt de bal door. Klungelig pakt Catatau de bal. Catatau passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gaúcho onderschept slim de pass. Gaúcho met een sublieme pass. Garcia met een sublieme pass. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gaúcho speelt de bal door. Daar is Bieniusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniusiewicz geeft een lange en hoge pass. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Palacios San Millán rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Noonan passt de bal zonder na te denken. Matusik rent richting de bal. Matusik probeert naar een medespeler te passen. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap. Abuda bokst de bal weg. Paal! Abuda probeert naar een medespeler te passen. Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palacios San Millán de bal. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 90%, Peteleko F.C 10%.
Milan FC - Peteleko F.C 0:4

49e minuut.
Abuda trapt de bal weg. Matusik is nu in balbezit. Matusik speelt de bal door. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:5

56e minuut.
Gaúcho met een sublieme pass. Garcia is nu in balbezit. Garcia passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán schiet op doel. Abuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:6

57e minuut.
Ferreira passt de bal zonder na te denken. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz geeft een hoge lob. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Abuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Pawlica komt het veld opgelopen. Belvedere komt het veld opgelopen. Mantar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Martins controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gaúcho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:7

65e minuut.
Gaúcho verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft een hoge lob. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Palacios San Millán rent richting de bal. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Peteleko F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 86%, Peteleko F.C 14%.
Milan FC - Peteleko F.C 0:8