Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
topo CABO FRIO
Normal Tactiek gtt3
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Klungelig pakt Erdiş de bal. O´Donnell is nu in balbezit. Viola rent richting de bal. O´Donnell verovert de bal door een tackle van achteren. O´Donnell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bianchi geeft een hoge lob. Zelmański kopt de bal weg. Alloisi probeert naar een medespeler te passen. Codeghini rent richting de bal. Codeghini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pinto rent richting de bal. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. de Roraima is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Ardan passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Codeghini rent richting de bal. Zelmański met een sublieme pass. Codeghini controleert de bal met de borst. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Viola is nu in balbezit. Codeghini verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi rent richting de bal. Alloisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zelmański passt de bal zonder na te denken. Ardan met een sublieme pass. Alloisi met een sublieme pass. Daar is Codeghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codeghini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Codeghini de bal onder controle te krijgen. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi passt de bal zonder na te denken. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oscar met een harde bal richting middenveld. O´Donnell kopt de bal weg. Alloisi is nu in balbezit. Alloisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 80%, CABO FRIO 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
topo - CABO FRIO 0:0

49e minuut.
Zelmański met de inworp. O´Donnell rent richting de bal. Zelmański met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Codeghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Codeghini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valim de bal onder controle te krijgen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański geeft de bal voor. Oscar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi speelt de bal door. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva onderschept slim de pass. de Souza Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar geeft een hoge lob. Erdiş kopt de bal weg. Alloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi schiet op doel. Oscar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Zelmański met de inworp. O´Donnell rent richting de bal. Viola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O´Donnell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alloisi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - CABO FRIO 0:1

76e minuut.
Andino speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Ardan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardan krijgt een gele kaart. Pinto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pinto kan niet meer verder spelen. Carmelo komt het veld opgelopen. Carmelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt O´Donnell de bal. O´Donnell geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sobrenome de bal onder controle te krijgen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 69%, CABO FRIO 31%.
topo - CABO FRIO 0:1