Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiardo fc Lulu FC
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Tere is nu in balbezit. Tere passt de bal zonder na te denken. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Tomasini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Lulu FC 1:0

12e minuut.
Tuta heeft problemen om de bal te vangen. Carniceiro is nu in balbezit. Carniceiro passt de bal zonder na te denken. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti draait met de bal, schiet en ... Fitzgibbon bokst de bal weg.

17e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu passt de bal in één keer door. Daar is Hurundinês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stähli is nu in balbezit. Stähli geeft een lange en hoge pass. Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zornetta trapt de bal weg. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson passt de bal zonder na te denken. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sartori geeft een lange en hoge pass. Caterincă rent richting de bal. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zornetta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carniceiro de bal onder controle te krijgen. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 33%, Lulu FC 67%.
boiardo fc - Lulu FC 1:0

47e minuut.
Passista rent richting de bal. Passista geeft een hoge lob. Tuta is nu in balbezit. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Leonardsson met de inworp. Daar is Boldurescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldurescu passt de bal met de wreef. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Lulu FC 2:0

61e minuut.
Alstander onderschept slim de pass. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Lulu FC 3:0

62e minuut.
Pacífico geeft de bal voor. Stähli rent richting de bal. Stähli geeft een hoge lob. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tuta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuta geeft de bal voor. Foresti heeft problemen om de bal te vangen. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Passista passt de bal zonder na te denken. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. Tomasini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Lulu FC 4:0

75e minuut.
Zornetta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldurescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonardsson geeft de bal voor. Tomasini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Boldurescu speelt de bal door. Tere rent richting de bal. Tere passt de bal met de wreef. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Lulu FC 5:0

87e minuut.
Caterincă geeft de bal voor. Tere is nu in balbezit. Tere passt de bal zonder na te denken. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tere rent richting de bal. Tere haalt uit met een fantastische trap. Pacífico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Lulu FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 30%, Lulu FC 70%.
boiardo fc - Lulu FC 6:0