Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lulu FC boiardo fc
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar met een sublieme pass. Leonardsson speelt de bal door. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bortolotti probeert de bal met de borst te controleren. Tascón speelt de bal door. Sivas rent richting de bal. Sivas met een sublieme pass. Tascón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Largadinha passt de bal in één keer door. Zanatti rent richting de bal. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti onderschept slim de pass. Zanatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tascón passt de bal in één keer door. Sivas rent richting de bal. Sivas geeft een hoge lob. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - boiardo fc 0:1

16e minuut.
Hortêncio is nu in balbezit. Sivas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivas passt de bal zonder na te denken. Daar is Alstander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hangweirer met de inworp. Tascón is nu in balbezit. Tascón speelt de bal door. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Tomasini trapt de bal weg. Tascón kopt de bal weg. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Alstander is nu in balbezit. Villar speelt de bal door. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zornetta probeert de bal aan de voet te houden. Kasiński rent richting de bal. Kasiński haalt uit met een fantastische trap. Tomasini bokst de bal weg.

32e minuut.
Zornetta geeft een lange en hoge pass. Stähli kopt de bal weg. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Alstander maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Leonardsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hortêncio de bal. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - boiardo fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 78%, boiardo fc 22%.
Lulu FC - boiardo fc 0:2

48e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hangweirer met de inworp. Leonardsson geeft een hoge lob. Tomasini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alstander maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Hangweirer rent richting de bal. Hangweirer geeft een lange en hoge pass. Daar is Alstander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivas met een sublieme pass. Tascón rent richting de bal. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - boiardo fc 0:3

62e minuut.
Boldurescu passt de bal met de wreef. Kasiński is nu in balbezit. Kasiński passt de bal met de wreef. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander passt de bal met de wreef. Kasiński is nu in balbezit. Kasiński haalt uit met een fantastische trap. Tomasini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - boiardo fc 0:4

75e minuut.
Hangweirer met een sublieme pass. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón passt de bal in één keer door. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sartori rent richting de bal. Tascón onderschept slim de pass. Tascón met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sivas probeert naar een medespeler te passen. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft een hoge lob. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - boiardo fc 0:5

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro met de inworp. Passista is nu in balbezit. Kasiński onderschept slim de pass. Kasiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villar met een snelle inworp. Tascón speelt de bal door. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 78%, boiardo fc 22%.
Lulu FC - boiardo fc 0:5