Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan FC topo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Brum is nu in balbezit. Brum passt de bal zonder na te denken. Catatau is nu in balbezit. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Aguiar met een sublieme pass. Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar rent richting de bal. Catatau verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau schiet op doel. Oscar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Catatau rent richting de bal. Paal! Catatau rent richting de bal. De bal raakt de paal. Catatau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - topo 1:0

22e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Bach kopt de bal weg. Villar probeert de bal met de borst te controleren. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Abuda met een harde bal richting middenveld. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brum kopt de bal weg. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau schiet op doel. Oscar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 52%, topo 48%.
Milan FC - topo 1:0

55e minuut.
Dantas is nu in balbezit. de Souza Silva onderschept slim de pass. de Souza Silva met een sublieme pass. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sobrenome met de inworp. Pinto probeert de bal met de borst te controleren. Pinto met een sublieme pass. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sobrenome met een snelle inworp. Villar rent richting de bal. Dantas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Villar kan niet meer verder spelen. Viola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 47%, topo 53%.
Milan FC - topo 1:0