Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matapexe Peteleko F.C
Normal Tactiek x
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 39.9
unsatisfactory Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Coxinha is nu in balbezit. Kreis onderschept slim de pass. Kreis met een sublieme pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis onderschept slim de pass. Kreis speelt de bal door. Muszarski rent richting de bal. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kreis geeft een lange en hoge pass. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapexe - Peteleko F.C 0:1

33e minuut.
Rabanete rent richting de bal. Rabanete speelt de bal door. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maizena de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pimenta onderschept slim de pass. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili geeft de bal voor. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapexe - Peteleko F.C 0:2

45e minuut.
Calil geeft de bal voor. Coxinha heeft problemen om de bal te vangen. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapexe 57%, Peteleko F.C 43%.
Matapexe - Peteleko F.C 0:2

72e minuut.
Muszarski geeft een hoge lob. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matapexe - Peteleko F.C 0:3

82e minuut.
Kreis geeft een lange en hoge pass. Daar is Justo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel. Justo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Justo rent richting de bal. Coxinha probeert naar een medespeler te passen. Kist is nu in balbezit. Kist schiet op doel. Mechurchlishvili probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapexe 40%, Peteleko F.C 60%.
Matapexe - Peteleko F.C 0:3