Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peteleko F.C CABO FRIO
sasasa Tactiek gtt3
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 32.3
solid Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho geeft de bal voor. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - CABO FRIO 1:0

9e minuut.
Bolzonaro passt de bal zonder na te denken. Garcia rent richting de bal. Garcia passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia met de inworp. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Papinniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palminteri verovert de bal door een tackle van achteren. Palminteri geeft een hoge lob. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Matusik probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Timber bereikt de bal nog maar net als eerste. Timber speelt de bal door. Erdiş met een sublieme pass. Byrdziak is nu in balbezit. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Garcia kopt de bal weg. Ardan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Byrdziak de bal onder controle te krijgen. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
Garcia geeft de bal voor. Erdiş heeft problemen om de bal te vangen. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - CABO FRIO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 44%, CABO FRIO 56%.
Peteleko F.C - CABO FRIO 2:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia met de inworp. Duy An rent richting de bal. Palacios San Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brachucki komt het veld opgelopen. O´Donnell komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Papinniemi geeft de bal voor. Timber is nu in balbezit. Gaúcho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaúcho krijgt een gele kaart. Timber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papinniemi wilt de vrije trap nemen. Kvasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szynkaruk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bieniusiewicz speelt de bal door. Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusik met een sublieme pass. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Matusik kopt de bal weg. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Diaconeasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Andino rent richting de bal. Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho geeft een lange en hoge pass. Byrdziak is nu in balbezit. Byrdziak schiet op doel. Diaconeasa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - CABO FRIO 3:0

86e minuut.
Papinniemi kopt de bal weg. Leopold bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopold geeft een lange en hoge pass. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - CABO FRIO 4:0

88e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Garcia geeft een hoge lob. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - CABO FRIO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 52%, CABO FRIO 48%.
Peteleko F.C - CABO FRIO 5:0