Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiardo fc dhdhfgd
523 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 17.6
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ... Daar is Fukuoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tere is nu in balbezit. Tere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - dhdhfgd 1:0

9e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Rebelo met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - dhdhfgd 2:0

13e minuut.
Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. Lombardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă geeft een hoge lob. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Lombardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Tuta rent richting de bal. Manso onderschept slim de pass. Caterincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caterincă krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Castillo rent richting de bal. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu passt de bal met de wreef. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tere geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caterincă. Castillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 25%, dhdhfgd 75%.
boiardo fc - dhdhfgd 2:0

60e minuut.
Fukuoka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tere met de inworp. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Alstander onderschept slim de pass. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu passt de bal in één keer door. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - dhdhfgd 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 36%, dhdhfgd 64%.
boiardo fc - dhdhfgd 3:0