Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhdhfgd boiardo fc
Normal Tactiek 523
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 34.7
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Menegardo heeft problemen om de bal te vangen. Alstander schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alstander krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Alstander rent richting de bal. Sivas rent richting de bal. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:1

5e minuut.
Scott is nu in balbezit. Kasiński onderschept slim de pass. Kasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alstander de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Scott de bal. Kasiński is nu in balbezit. Kasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Damazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damazio. Damazio krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tascón onderschept slim de pass. Tascón geeft een lange en hoge pass. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:2

17e minuut.
Kasiński kopt de bal weg. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ... Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Romano geeft de bal voor. Menegardo rent richting de bal. Boldurescu maakt een afschuwelijke overtreding. Boldurescu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Damazio de bal. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivas passt de bal in één keer door. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stähli is nu in balbezit. Stähli geeft een lange en hoge pass. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:3

29e minuut.
Damazio is nu in balbezit. Sivas verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ... Capitão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Tascón onderschept slim de pass. Tascón met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:4

39e minuut.
Damazio speelt de bal door. Sivas is nu in balbezit. Sivas probeert naar een medespeler te passen. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:5

43e minuut.
Scott met een sublieme pass. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivas probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Tascón de bal. Tascón met een sublieme pass. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson schiet op doel. Fukuoka probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 76%, boiardo fc 24%.
dhdhfgd - boiardo fc 0:5

51e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu speelt de bal door. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Damazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivas speelt de bal door. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:6

67e minuut.
Romano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hangweirer met een snelle inworp. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Chiuffa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascón speelt de bal door. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiuffa geeft een hoge lob. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - boiardo fc 0:7

78e minuut.
Sivas met een sublieme pass. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano rent richting de bal. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fukuoka de bal. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Capitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sivas geeft een hoge lob. Damazio controleert de bal met de borst. Graffite rent richting de bal. Alstander onderschept slim de pass. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Capitão bokst de bal weg.

90e minuut.
Canavaro probeert de bal aan de voet te houden. Manso rent richting de bal. Canavaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Manso kan niet meer verder spelen. Ferrari komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castillo neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 73%, boiardo fc 27%.
dhdhfgd - boiardo fc 0:7