Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peteleko F.C topo
x Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
33 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 18.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kreis geeft een hoge lob. Daar is Aparecido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Oscar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 1:0

13e minuut.
Kreis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Roraima de bal. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. Oscar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 2:0

16e minuut.
Kreis onderschept slim de pass. Kreis met een sublieme pass. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 3:0

21e minuut.
Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreis passt de bal zonder na te denken. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 4:0

30e minuut.
Oscar probeert naar een medespeler te passen. Kreis kopt de bal weg. Aparecido rent richting de bal. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 5:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwora met een snelle inworp. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis geeft een lange en hoge pass. Muszarski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kreis de bal. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pazio trapt de bal weg van het doel. Aparecido bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Zwora geeft een lange en hoge pass. Kreis heeft problemen om de bal te vangen. Kreis passt de bal met de wreef. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 6:0

44e minuut.
Bianchi met de inworp. Pimbó speelt de bal door. Kreis geeft de bal voor. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 52%, topo 48%.
Peteleko F.C - topo 6:0

52e minuut.
Zwora onderschept slim de pass. Zwora probeert naar een medespeler te passen. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Oscar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 7:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwora met de inworp. Kreis is nu in balbezit. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kreis kopt de bal weg. Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparecido rent richting de bal. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 8:0

60e minuut.
Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili geeft een hoge lob. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Oscar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 9:0

61e minuut.
de Souza Silva speelt de bal door. Plebe Rude bereikt de bal nog maar net als eerste. Plebe Rude met een sublieme pass. Muszarski rent richting de bal. Muszarski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kreis heeft problemen om de bal te vangen. Kreis draait met de bal, schiet en ... Oscar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 10:0

66e minuut.
Valim geeft de bal voor. Sobrenome kopt de bal weg. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 11:0

69e minuut.
Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Pazio trapt de bal weg van het doel. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Oscar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 12:0

73e minuut.
Doeltrap. Pazio trapt de bal weg van het doel. Villar is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 13:0

75e minuut.
Muszarski onderschept slim de pass. Villar rent richting de bal. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski schiet op doel. Valim heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 14:0

77e minuut.
Doeltrap. Oscar trapt de bal weg van het doel. Kreis kopt de bal weg. Klungelig pakt Muszarski de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 15:0

81e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 16:0

83e minuut.
Sobrenome probeert naar een medespeler te passen. de Roraima bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Oscar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - topo 17:0

90e minuut.
Bošnjaković onderschept slim de pass. Bošnjaković speelt de bal door. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 35%, topo 65%.
Peteleko F.C - topo 17:0