Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
topo Peteleko F.C
Normal Tactiek x
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viola krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Palacios San Millán geeft de bal voor. Aguiar rent richting de bal. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Oscar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:1

7e minuut.
Viola is nu in balbezit. Viola passt de bal zonder na te denken. de Roraima is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Oscar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sobrenome heeft problemen om de bal te vangen. Sobrenome speelt de bal door. Aguiar is nu in balbezit. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz geeft een hoge lob. Aguiar controleert de bal met de borst. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mašić is nu in balbezit. Mašić geeft een hoge lob. de Roraima kopt de bal weg. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Palacios San Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viola controleert de bal met de borst. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
de Souza Silva passt de bal in één keer door. Plebe Rude is nu in balbezit. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán heeft problemen om de bal te vangen. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz onderschept slim de pass. Chrząszcz passt de bal zonder na te denken. Muszarski rent richting de bal. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Profiş met een sublieme pass. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinto is nu in balbezit. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Viola is nu in balbezit. Viola speelt de bal door. de Roraima is nu in balbezit. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Oscar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:2

44e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán probeert naar een medespeler te passen. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 69%, Peteleko F.C 31%.
topo - Peteleko F.C 0:2

52e minuut.
Profiş speelt de bal door. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán met een sublieme pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Viola de bal. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oscar trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Palacios San Millán de bal. Palacios San Millán geeft de bal voor. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. Oscar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Valim is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:3

58e minuut.
Chrząszcz onderschept slim de pass. Chrząszcz passt de bal zonder na te denken. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:4

59e minuut.
de Souza Silva speelt de bal door. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Palacios San Millán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aguiar de bal. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Oscar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:5

72e minuut.
Chrząszcz kopt de bal weg. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Oscar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Palacios San Millán met een snelle inworp. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muszarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muszarski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:6

81e minuut.
Palacios San Millán kopt de bal weg. Sobrenome bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Peteleko F.C 0:7

85e minuut.
Plebe Rude met een sublieme pass. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán met een sublieme pass. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Muszarski passt de bal in één keer door. Garcia is nu in balbezit. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Mašić is nu in balbezit. Mašić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 61%, Peteleko F.C 39%.
topo - Peteleko F.C 0:7