Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiardo fc Caçula F.C
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 24.3
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kasiński is nu in balbezit. Kasiński passt de bal zonder na te denken. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Caçula F.C 1:0

10e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal met de wreef. Bernard is nu in balbezit. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro onderschept slim de pass. Canavaro geeft de bal voor. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Gama bokst de bal weg.

17e minuut.
Tascón passt de bal met de wreef. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson passt de bal zonder na te denken. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tascón passt de bal zonder na te denken. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tascón rent richting de bal. Tascón passt de bal met de wreef. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Caçula F.C 2:0

31e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson onderschept slim de pass. Leonardsson met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pessegueiro heeft problemen om de bal te vangen. Alstander is nu in balbezit. Leonardsson is nu in balbezit. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Caçula F.C 3:0

40e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivas passt de bal zonder na te denken. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 22%, Caçula F.C 78%.
boiardo fc - Caçula F.C 3:0

47e minuut.
Leonardsson geeft de bal voor. Arango Saenz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivas de bal. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pessegueiro rent richting de bal. Tascón is nu in balbezit. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gama probeert naar een medespeler te passen. Pessegueiro rent richting de bal. Sivas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sivas krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pessegueiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Pessegueiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boldurescu kopt de bal weg. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón geeft een lange en hoge pass. Alstander maakt een snoekduik en kopt de bal. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. Kasiński onderschept slim de pass. Kasiński probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangweirer onderschept slim de pass. Hangweirer probeert naar een medespeler te passen. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kasiński is nu in balbezit. Kasiński passt de bal met de wreef. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Caçula F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 23%, Caçula F.C 77%.
boiardo fc - Caçula F.C 4:0