Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sergio Miranda Milan FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Catatau de bal. Kanu rent richting de bal. Pessegueiro onderschept slim de pass. Rattata rent richting de bal. Rattata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - Milan FC 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Salles de bal onder controle te krijgen. Rattata rent richting de bal. Rattata speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... Abuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rossignoli onderschept slim de pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal met de wreef. Catatau rent richting de bal. Catatau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rattata met een sublieme pass. Gava is nu in balbezit. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider schiet op doel. Petkovic probeert de bal aan de voet te houden. Abuda bokst de bal weg.

41e minuut.
Sabino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gava de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sabino neemt de hoekschop. Schneider krijgt zijn hoofd ertegen. Abuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 43%, Milan FC 57%.
Sergio Miranda - Milan FC 1:0

50e minuut.
Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins schiet op doel. Fenômeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pessegueiro speelt de bal door. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata met een sublieme pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel. Abuda bokst de bal weg.

77e minuut.
Dantas kopt de bal weg. Fenômeno is nu in balbezit. Catatau onderschept slim de pass. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dantas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rattata. Dantas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dantas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Dalmaz de bal onder controle te krijgen. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 56%, Milan FC 44%.
Sergio Miranda - Milan FC 1:0