Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhdhfgd Peteleko F.C
Normal Tactiek x
39% Balbezit 61%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 41.7
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano rent richting de bal. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Peteleko F.C 0:1

14e minuut.
Damazio probeert naar een medespeler te passen. Romano is nu in balbezit. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Lombardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Damazio is nu in balbezit. Kreis onderschept slim de pass. Kreis met een sublieme pass. Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mechurchlishvili kopt de bal weg. Manso bereikt de bal nog maar net als eerste. Manso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kreis geeft de bal voor. Klungelig pakt Romano de bal. Graffite is nu in balbezit. Muszarski rent richting de bal. Muszarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwora verovert de bal door een tackle van achteren. Zwora probeert naar een medespeler te passen. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis passt de bal in één keer door. Muszarski rent richting de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kreis met een sublieme pass. Muszarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kreis speelt de bal door. Klungelig pakt Muszarski de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Peteleko F.C 0:2

41e minuut.
Kreis met een snelle inworp. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili geeft een hoge lob. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. Lombardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 51%, Peteleko F.C 49%.
dhdhfgd - Peteleko F.C 0:2

53e minuut.
Fukuoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukuoka passt de bal zonder na te denken. Graffite is nu in balbezit. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zwora zal de hoekschop nemen. Muszarski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fukuoka speelt de bal door. Chiuffa met een sublieme pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Kreis passt de bal in één keer door. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Peteleko F.C 0:3

68e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Romano begaat een overtreding. Muszarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kreis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Romano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Damazio is nu in balbezit. Kreis onderschept slim de pass. Kreis passt de bal met de wreef. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Muszarski de bal. Graffite is nu in balbezit. Graffite probeert naar een medespeler te passen. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zwora onderschept slim de pass. Zwora passt de bal met de wreef. Muszarski is nu in balbezit. Kreis rent richting de bal. Kreis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kreis kopt de bal weg. Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fukuoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Kreis passt de bal in één keer door. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. Lombardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Peteleko F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 53%, Peteleko F.C 47%.
dhdhfgd - Peteleko F.C 0:4