Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peteleko F.C dhdhfgd
x Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
29 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 16.1
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski onderschept slim de pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Muszarski passt de bal met de wreef. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fukuoka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 1:0

5e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Fukuoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 2:0

14e minuut.
Jabłczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Scott de bal. Muszarski rent richting de bal. Muszarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Graffite rent richting de bal. Jabłczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jabłczyński krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Muszarski met een snelle inworp. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Graffite rent richting de bal. Jabłczyński onderschept slim de pass. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński schiet op doel. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano geeft de bal voor. Manso heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 3:0

27e minuut.
Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszarski geeft een hoge lob. Chiuffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Palacios San Millán speelt de bal door. Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho passt de bal met de wreef. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 4:0

33e minuut.
Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski passt de bal in één keer door. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muszarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Graffite heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski rent richting de bal. Muszarski geeft de bal voor. Jabłczyński springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Capitão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Romano geeft een hoge lob. Inworp. Palacios San Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muszarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Profiş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 5:0

43e minuut.
Graffite rent richting de bal. Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 39%, dhdhfgd 61%.
Peteleko F.C - dhdhfgd 6:0

46e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Menegardo rent richting de bal. Jabłczyński begaat een overtreding. Jabłczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Menegardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Damazio met een snel genomen vrije trap. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Kvasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Manso probeert naar een medespeler te passen. Graffite is nu in balbezit. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski schiet op doel. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 7:0

49e minuut.
Chiuffa probeert naar een medespeler te passen. Muszarski is nu in balbezit. Fukuoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 8:0

50e minuut.
Muszarski rent richting de bal. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka probeert de bal aan de voet te houden. Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Chrząszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrząszcz passt de bal in één keer door. Daar is Damazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Manso kopt de bal weg. Kvasz speelt de bal door. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 9:0

69e minuut.
Rebelo probeert naar een medespeler te passen. Manso is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski schiet op doel. Fukuoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capitão met een sublieme pass. Muszarski probeert de bal aan de voet te houden. Scott met een sublieme pass. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Palacios San Millán geeft de bal voor. Damazio is nu in balbezit. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 10:0

83e minuut.
Graffite speelt de bal door. Klungelig pakt Fukuoka de bal. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Capitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - dhdhfgd 11:0

88e minuut.
Manso rent richting de bal. Manso geeft de bal voor. Daar is Menegardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menegardo haalt uit met een fantastische trap. Kvasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 41%, dhdhfgd 59%.
Peteleko F.C - dhdhfgd 11:0