Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhdhfgd Milan FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal in één keer door. Damazio rent richting de bal. Martins onderschept slim de pass. Martins draait met de bal, schiet en ... Capitão bokst de bal weg.

8e minuut.
Gava geeft de bal voor. Graffite rent richting de bal. Martins onderschept slim de pass. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo speelt de bal door. Menegardo is nu in balbezit. Menegardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petkovic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dantas probeert de bal aan de voet te houden. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo speelt de bal door. Menegardo rent richting de bal. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Romano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salles met een snelle inworp. Catatau rent richting de bal. Catatau geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Milan FC 0:1

23e minuut.
Menegardo speelt de bal door. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott geeft een hoge lob. Gava kopt de bal weg. Menegardo rent richting de bal. Menegardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dhdhfgd - Milan FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 60%, Milan FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dhdhfgd - Milan FC 1:1

48e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Petkovic geeft een hoge lob. Martins is nu in balbezit. Catatau is nu in balbezit. Catatau draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite rent richting de bal. Kanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão met een sublieme pass. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott speelt de bal door. Romão is nu in balbezit. Romão geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bach passt de bal in één keer door. Salles rent richting de bal. Salles passt de bal met de wreef. Catatau rent richting de bal. Catatau schiet op doel. Capitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 67%, Milan FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dhdhfgd - Milan FC 1:1