Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lulu FC Matapexe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Coxinha verovert de bal door een tackle van achteren. Coxinha probeert naar een medespeler te passen. Kist speelt de bal door. Mitidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitidieri schiet op doel. Tomasini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - Matapexe 0:1

12e minuut.
Passista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. do Paraná komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Foresti verovert de bal door een tackle van achteren. Passos is nu in balbezit. Passos speelt de bal door. Kist is nu in balbezit. Kist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - Matapexe 0:2

21e minuut.
Zornetta rent richting de bal. Mitidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornetta is nu in balbezit. Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Kist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Rabanete passt de bal zonder na te denken. do Paraná probeert de bal aan de voet te houden. Kist rent richting de bal. Kist draait met de bal, schiet en ... Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - Matapexe 0:3

31e minuut.
Sartori met een sublieme pass. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist draait met de bal, schiet en ... Tomasini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daia probeert naar een medespeler te passen. Mitidieri kopt de bal weg. Zornetta heeft problemen om de bal te vangen. Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Kist schiet op doel. Tomasini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 56%, Matapexe 44%.
Lulu FC - Matapexe 0:3

79e minuut.
Foresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foresti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foresti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Daia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - Matapexe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 53%, Matapexe 47%.
Lulu FC - Matapexe 1:3