Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiardo fc topo
523 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten poor
good Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tascón rent richting de bal. Tascón passt de bal met de wreef. Leonardsson probeert naar een medespeler te passen. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Villar geeft een hoge lob. de Souza Silva kopt de bal weg. Hangweirer probeert de bal aan de voet te houden. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - topo 0:1

10e minuut.
Kasiński geeft de bal voor. Tascón kopt de bal weg. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ... Oscar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boiardo fc - topo 1:1

17e minuut.
Kasiński kopt de bal weg. Daar is Alstander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alstander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander met een sublieme pass. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson draait met de bal, schiet en ... Oscar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Sivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villar de bal onder controle te krijgen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - topo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 27%, topo 73%.
boiardo fc - topo 2:1

50e minuut.
Hangweirer passt de bal in één keer door. Tascón rent richting de bal. Tascón passt de bal met de wreef. Sivas rent richting de bal. Sivas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Valim de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alstander legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oscar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - topo 3:1

61e minuut.
Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Tascón rent richting de bal. de Souza Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Souza Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sivas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivas passt de bal met de wreef. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt de Roraima de bal. Leonardsson geeft de bal voor. Alstander heeft problemen om de bal te vangen. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aguiar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Tascón begaat een overtreding. Tascón krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sobrenome geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro met de inworp. Kasiński rent richting de bal. Kasiński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 17%, topo 83%.
boiardo fc - topo 3:1