Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sergio Miranda topo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Villar rent richting de bal. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata passt de bal zonder na te denken. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Schneider schiet op doel. Oscar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Sobrenome de bal. Rossignoli is nu in balbezit. Sobrenome legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rossignoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rattata kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - topo 1:0

17e minuut.
Villar is nu in balbezit. Rattata is nu in balbezit. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider draait met de bal, schiet en ... Oscar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - topo 2:0

18e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Salles rent richting de bal. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó passt de bal in één keer door. de Souza Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rattata rent richting de bal. Rattata passt de bal zonder na te denken. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Oscar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergio Miranda - topo 3:0

27e minuut.
Bragança geeft een hoge lob. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobrenome. Schneider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rattata komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 32%, topo 68%.
Sergio Miranda - topo 3:0

50e minuut.
Bragança raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Assis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pessegueiro passt de bal met de wreef. Villar is nu in balbezit. Salles begaat een overtreding. Salles krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Plebe Rude is nu in balbezit. Assis begaat een overtreding. Plebe Rude is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plebe Rude zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vercilo met een sublieme pass. Sabino kopt de bal weg. de Souza Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergio Miranda 49%, topo 51%.
Sergio Miranda - topo 3:0