Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
topo Caçula F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 23.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Dalmaz speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmaz rent richting de bal. Dalmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pimbó is nu in balbezit. Pimbó passt de bal met de wreef. de Souza Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ... Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Dalmaz is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Vale rent richting de bal. Dalmaz rent richting de bal. Dalmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessegueiro kopt de bal weg. Vale rent richting de bal. Vale haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aguiar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sabino verovert de bal door een tackle van achteren. Sabino passt de bal zonder na te denken. Pinto speelt de bal door. de Souza Silva is nu in balbezit. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ... Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Pimbó passt de bal zonder na te denken. Bragança is nu in balbezit. de Souza Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Souza Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pistola geeft een hoge lob. Aguiar rent richting de bal. Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz draait met de bal, schiet en ... Oscar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
topo - Caçula F.C 0:1

31e minuut.
Sobrenome geeft de bal voor. de Souza Silva is nu in balbezit. Pessegueiro rent richting de bal. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
topo - Caçula F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 49%, Caçula F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
topo - Caçula F.C 1:1

46e minuut.
Arango Saenz geeft de bal voor. Pistola is nu in balbezit. Pistola passt de bal in één keer door. Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valim probeert naar een medespeler te passen. Pessegueiro is nu in balbezit. Pimbó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimbó krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Slapnič is nu in balbezit. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó draait met de bal, schiet en ... Bernard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino passt de bal met de wreef. Bragança rent richting de bal. Pimbó rent richting de bal. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gama bokst de bal weg.

69e minuut.
Valim probeert de bal aan de voet te houden. Dalmaz is nu in balbezit. Valim rent richting de bal. Dalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmaz draait met de bal, schiet en ... Oscar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Villar is nu in balbezit. Villar geeft de bal voor. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. de Souza Silva onderschept slim de pass. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sobrenome rent richting de bal. Dalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmaz probeert naar een medespeler te passen. Vale heeft problemen om de bal te vangen. Vale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó passt de bal zonder na te denken. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Silva onderschept slim de pass. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 52%, Caçula F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
topo - Caçula F.C 1:1