Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lulu FC Milan FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Foresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti rent richting de bal. Foresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bach kopt de bal weg. Sartori geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernandez de bal. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Catatau is nu in balbezit. Catatau passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortêncio passt de bal met de wreef. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catatau is nu in balbezit. Catatau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meio Kilo met een harde bal richting middenveld. Kanu kopt de bal weg. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - Milan FC 0:1

39e minuut.
Hortêncio speelt de bal door. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Hernandez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zornetta verovert de bal door een tackle van achteren. Meio Kilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel. Tomasini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu FC - Milan FC 0:2

44e minuut.
Carniceiro met een snelle inworp. Foresti rent richting de bal. Foresti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martins de bal. Martins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 40%, Milan FC 60%.
Lulu FC - Milan FC 0:2

46e minuut.
Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carniceiro met een snelle inworp. Foresti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salles met een snelle inworp. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Foresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu onderschept slim de pass. Kanu probeert naar een medespeler te passen. Catatau rent richting de bal. Catatau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gava passt de bal met de wreef. Zanatti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantas. Dantas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bach probeert naar een medespeler te passen. Romão is nu in balbezit. Carniceiro probeert naar een medespeler te passen. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zornetta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catatau is nu in balbezit. Catatau geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu FC 61%, Milan FC 39%.
Lulu FC - Milan FC 0:2