Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiardo fc Peteleko F.C
523 Tactiek x
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Chrząszcz met een snelle inworp. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán geeft een hoge lob. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chrząszcz met de inworp. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán passt de bal in één keer door. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Fitzgibbon bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palacios San Millán neemt de hoekschop. Muszarski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Peteleko F.C 0:1

22e minuut.
Sivas rent richting de bal. Chrząszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chrząszcz geeft een lange en hoge pass. Muszarski rent richting de bal. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Hurundinês is nu in balbezit. Boldurescu is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pawlica geeft een lange en hoge pass. Kasiński probeert de bal aan de voet te houden. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Boldurescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hurundinês heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Peteleko F.C 0:2

31e minuut.
Leonardsson is nu in balbezit. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić geeft een lange en hoge pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Peteleko F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 46%, Peteleko F.C 54%.
boiardo fc - Peteleko F.C 0:3

47e minuut.
Chrząszcz probeert naar een medespeler te passen. Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft de bal voor. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel. Fitzgibbon bokst de bal weg.

55e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş geeft de bal voor. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pawlica geeft de bal voor. Muszarski is nu in balbezit. Klungelig pakt Muszarski de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hurundinês heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Alstander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Alstander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aktaş met een sublieme pass. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Palacios San Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán speelt de bal door. Stähli rent richting de bal. Muszarski onderschept slim de pass. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alstander met een sublieme pass. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón met een sublieme pass. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel. Pazio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Peteleko F.C 1:3

89e minuut.
Canavaro passt de bal met de wreef. Kasiński speelt de bal door. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. Pazio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Peteleko F.C 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 33%, Peteleko F.C 67%.
boiardo fc - Peteleko F.C 2:3