Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peteleko F.C boiardo fc
x Tactiek 523
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 36
formidable Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Palacios San Millán is nu in balbezit. Kasiński rent richting de bal. Matusik is nu in balbezit. Kasiński onderschept slim de pass. Kasiński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alstander heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tascón rent richting de bal. Tascón met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. Kvasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 0:1

13e minuut.
Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz geeft de bal voor. Sivas is nu in balbezit. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peteleko F.C - boiardo fc 1:1

18e minuut.
Mašić geeft de bal voor. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurundinês maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hurundinês naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Jabłczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muszarski met een snel genomen vrije trap. Stähli heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stähli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sivas rent richting de bal. Sivas speelt de bal door. Leonardsson probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Kvasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Boldurescu rent richting de bal. Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński schiet op doel. Fitzgibbon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 2:1

23e minuut.
Alstander met een sublieme pass. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Fitzgibbon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 3:1

30e minuut.
Stähli met een sublieme pass. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro passt de bal met de wreef. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 73%, boiardo fc 27%.
Peteleko F.C - boiardo fc 3:1

46e minuut.
Klungelig pakt Sivas de bal. Sivas passt de bal zonder na te denken. Tascón probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 4:1

49e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón speelt de bal door. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Alstander heeft problemen om de bal te vangen. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 4:2

55e minuut.
Jabłczyński kopt de bal weg. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Fitzgibbon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tascón met een sublieme pass. Alstander is nu in balbezit. Chrząszcz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alstander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sivas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 4:3

61e minuut.
Boldurescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tascón de bal. Tascón speelt de bal door. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kvasz trapt de bal weg van het doel. Tascón kopt de bal weg. Klungelig pakt Chrząszcz de bal. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peteleko F.C - boiardo fc 4:4

66e minuut.
Tascón met een sublieme pass. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz geeft de bal voor. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Fitzgibbon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Muszarski geeft de bal voor. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - boiardo fc 5:4

74e minuut.
Chrząszcz geeft de bal voor. Inworp. Hangweirer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Kasiński heeft problemen om de bal te vangen. Kasiński passt de bal in één keer door. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tascón kopt de bal weg. Muszarski is nu in balbezit. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muszarski de bal onder controle te krijgen. Kvasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 77%, boiardo fc 23%.
Peteleko F.C - boiardo fc 5:4