Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
topo dhdhfgd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Castillo rent richting de bal. Aparecido onderschept slim de pass. Menegardo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Menegardo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Villar speelt de bal door. Rebelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Oscar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Valim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manso met een snelle inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
de Roraima geeft een hoge lob. Inworp. Manso met een snelle inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chiuffa passt de bal zonder na te denken. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Bianchi geeft de bal voor. Rebelo kopt de bal weg. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó passt de bal in één keer door. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ... Romano probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Ferrari de bal. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó passt de bal in één keer door. de Souza Silva is nu in balbezit. de Souza Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 45%, dhdhfgd 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
topo - dhdhfgd 0:0

49e minuut.
Doeltrap. Capitão met een harde bal richting middenveld. Scott kopt de bal weg. Pimbó rent richting de bal. Pimbó haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Aparecido rent richting de bal. Aparecido passt de bal zonder na te denken. de Souza Silva is nu in balbezit. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó schiet op doel. Capitão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Chiuffa speelt de bal door. de Souza Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano is nu in balbezit. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Scott geeft een hoge lob. Sobrenome heeft problemen om de bal te vangen. Villar rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... Oscar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sobrenome geeft een hoge lob. Fukuoka heeft problemen om de bal te vangen. de Souza Silva rent richting de bal. de Souza Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
topo - dhdhfgd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: topo 48%, dhdhfgd 52%.
topo - dhdhfgd 1:0