Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peteleko F.C Lulu FC
x Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 18.3
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Hortêncio is nu in balbezit. Palacios San Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Zanatti de bal. Palacios San Millán geeft een lange en hoge pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. Tomasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tomasini trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacios San Millán met de inworp. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Foresti kopt de bal weg. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muszarski de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mašić onderschept slim de pass. Mašić speelt de bal door. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Meio Kilo probeert de bal aan de voet te houden. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Foresti de bal. Muszarski is nu in balbezit. Zanatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanatti krijgt een gele kaart. Muszarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palacios San Millán met een snel genomen vrije trap. Muszarski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 2:0

17e minuut.
Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zornetta de bal. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Palacios San Millán probeert naar een medespeler te passen. Zornetta is nu in balbezit. Muszarski onderschept slim de pass. Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Tomasini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Villar is nu in balbezit. Chrząszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chrząszcz speelt de bal door. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 3:0

22e minuut.
Foresti probeert naar een medespeler te passen. Palacios San Millán heeft problemen om de bal te vangen. Palacios San Millán probeert naar een medespeler te passen. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 4:0

24e minuut.
Chrząszcz met de inworp. Palacios San Millán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meio Kilo de bal. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 5:0

29e minuut.
Bieniusiewicz geeft een lange en hoge pass. Hortêncio heeft problemen om de bal te vangen. Mašić rent richting de bal. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 6:0

31e minuut.
Foresti rent richting de bal. Foresti passt de bal zonder na te denken. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti schiet op doel. Pazio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 6:1

38e minuut.
Mašić onderschept slim de pass. Mašić speelt de bal door. Chrząszcz met een sublieme pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Muszarski passt de bal in één keer door. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán geeft de bal voor. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 49%, Lulu FC 51%.
Peteleko F.C - Lulu FC 6:1

48e minuut.
Daar is Palacios San Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios San Millán met een sublieme pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Muszarski de bal. Muszarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 7:1

50e minuut.
Muszarski met een sublieme pass. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Tomasini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Aktaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aktaş geeft een hoge lob. Zornetta heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Tomasini bokst de bal weg. Klungelig pakt Meio Kilo de bal. Paal! Meio Kilo is nu in balbezit. Meio Kilo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chrząszcz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zanatti heeft problemen om de bal te vangen. Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş met een sublieme pass. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 8:1

67e minuut.
Villar rent richting de bal. Villar passt de bal met de wreef. Muszarski rent richting de bal. Muszarski draait met de bal, schiet en ... Meio Kilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palacios San Millán zal de hoekschop nemen. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski haalt uit met een fantastische trap. Tomasini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 9:1

71e minuut.
Doeltrap. Meio Kilo met een harde bal richting middenveld. Palacios San Millán kopt de bal weg. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hortêncio de bal. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Zornetta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 10:1

78e minuut.
Carniceiro passt de bal in één keer door. Mašić rent richting de bal. Mašić geeft een lange en hoge pass. Hortêncio kopt de bal weg. Mašić probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Lulu FC 10:2

80e minuut.
Hortêncio is nu in balbezit. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap. Tomasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti geeft een hoge lob. Sartori is nu in balbezit. Muszarski verovert de bal door een tackle van achteren. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 37%, Lulu FC 63%.
Peteleko F.C - Lulu FC 10:2