Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan FC boiardo fc
Normal Tactiek 523
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Boldurescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernandez de bal. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Abuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - boiardo fc 0:1

7e minuut.
Tascón met een sublieme pass. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson passt de bal met de wreef. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivas draait met de bal, schiet en ... Abuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu passt de bal in één keer door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - boiardo fc 0:2

20e minuut.
Daar is Hurundinês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Leonardsson heeft problemen om de bal te vangen. Tascón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catatau. Catatau krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dantas kan de bal niet met de borst controleren. Leonardsson probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander schiet op doel. Abuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - boiardo fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 81%, boiardo fc 19%.
Milan FC - boiardo fc 0:3

47e minuut.
Hangweirer met een sublieme pass. Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal met de wreef. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - boiardo fc 0:4

70e minuut.
Tascón met een sublieme pass. Alstander probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - boiardo fc 0:5

83e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Abuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Catatau rent richting de bal. Stähli verovert de bal door een tackle van achteren. Stähli speelt de bal door. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 75%, boiardo fc 25%.
Milan FC - boiardo fc 0:5