Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boiardo fc Milan FC
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Martins kopt de bal weg. Hurundinês rent richting de bal. Hurundinês geeft een hoge lob. Kasiński rent richting de bal. Kasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Petkovic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hangweirer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonardsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kanu passt de bal zonder na te denken. Tascón rent richting de bal. Martins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martins krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel. Abuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Milan FC 1:0

33e minuut.
Tascón speelt de bal door. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson geeft een hoge lob. Kasiński rent richting de bal. Kasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boiardo fc - Milan FC 2:0

35e minuut.
Tascón met een sublieme pass. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hernandez zijn tegenspeler op de grond. Hernandez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kanu rent richting de bal. Alstander rent richting de bal. Alstander passt de bal met de wreef. Kasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiński haalt uit met een fantastische trap. Abuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 20%, Milan FC 80%.
boiardo fc - Milan FC 2:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Gava de bal onder controle te krijgen. Sivas is nu in balbezit. Sivas geeft een hoge lob. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Gava de bal. Leonardsson rent richting de bal. Leonardsson passt de bal in één keer door. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gava geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hangweirer met een snelle inworp. Leonardsson is nu in balbezit. Leonardsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dantas met een snelle inworp. Romão is nu in balbezit. Hangweirer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hangweirer krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dantas speelt de bal door. Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson passt de bal met de wreef. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boiardo fc 29%, Milan FC 71%.
boiardo fc - Milan FC 2:0