Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C Grêmio
luxa2003 Tactiek Cavalo de Tróia
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 40.9
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Balbasi is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker geeft de bal voor. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pé Certeiro met de inworp. van der Gouw met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pé Certeiro zal de hoekschop nemen. Broker krijgt zijn hoofd ertegen. Isla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Slabbinck rent richting de bal. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček speelt de bal door. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Grêmio 1:0

26e minuut.
Linharez rent richting de bal. Minh Ngọc onderschept slim de pass. Minh Ngọc met een sublieme pass. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pé Certeiro geeft een hoge lob. Minhoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel. Isla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rivero is nu in balbezit. Rivero geeft een hoge lob. Żółkiewski probeert de bal met de borst te controleren. Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Odrowąż kopt de bal weg. Isla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isla speelt de bal door. Paz kopt de bal weg. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 32%, Grêmio 68%.
VALADARES E.C - Grêmio 1:0

48e minuut.
Linharez rent richting de bal. Linharez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Romeu de bal. Rivero onderschept slim de pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cvrček neemt de hoekschop. Broker springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Grêmio 2:0

50e minuut.
Pé Certeiro geeft de bal voor. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż onderschept slim de pass. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Isla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Grêmio 3:0

52e minuut.
Minh Ngọc speelt de bal door. Gębczyński probeert naar een medespeler te passen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček geeft de bal voor. Iwanecki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Odrowąż speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Linharez begaat een overtreding. Linharez krijgt een gele kaart. Cvrček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvrček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Broker kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Slabbinck met de inworp. Moggia rent richting de bal. Żółkiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żółkiewski krijgt een gele kaart. Moggia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moggia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yandımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Romeu kopt de bal weg. Gębczyński is nu in balbezit. Gębczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gębczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc is nu in balbezit. Minh Ngọc passt de bal zonder na te denken. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 35%, Grêmio 65%.
VALADARES E.C - Grêmio 3:0