Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. lindeza
1 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten solid
average Passen solid
very good Verdedigen average


1e minuut.
Grzędzicki speelt de bal door. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk passt de bal met de wreef. Beirens rent richting de bal. Beirens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nyyssönen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulcino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaović is nu in balbezit. Vlaović geeft een lange en hoge pass. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Franus speelt de bal door. Favre rent richting de bal. Favre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Haarmann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulcino met een snelle inworp. Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pulcino zal de hoekschop nemen. Vidačak heeft problemen om de bal te vangen. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak is nu in balbezit. Vidačak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - lindeza 0:1

33e minuut.
Haarmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

33e minuut.
Furtado kopt de bal weg. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong speelt de bal door. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Shuanglong kopt de bal weg. Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal in één keer door. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 59%, lindeza 41%.
Fazenda Santana E. C. - lindeza 0:1

46e minuut.
Savaştürk passt de bal zonder na te denken. Furtado rent richting de bal. Furtado geeft een hoge lob. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vlaović rent richting de bal. Vlaović geeft de bal voor. Klungelig pakt Nyyssönen de bal. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu bokst de bal weg. Văcăroiu met een sublieme pass. Beirens met een sublieme pass. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Savaştürk speelt de bal door. Beirens is nu in balbezit. Maasepp maakt een afschuwelijke overtreding. Maasepp krijgt een gele kaart. Beirens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzędzicki wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Beirens de bal onder controle te krijgen. Văcăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vidačak geeft de bal voor. Beirens rent richting de bal. Beirens probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - lindeza 0:2

90e minuut.
Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski passt de bal in één keer door. Favre rent richting de bal. Favre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 56%, lindeza 44%.
Fazenda Santana E. C. - lindeza 0:2