Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORINTHIANS F CorinthianFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Namor verovert de bal door een tackle van achteren. Raizer is nu in balbezit. Raizer probeert naar een medespeler te passen. Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Beltrame is nu in balbezit. Raizer onderschept slim de pass. Raizer draait met de bal, schiet en ... Potro probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potro kan de bal niet met de borst controleren. Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - CorinthianFC 1:0

12e minuut.
Fontana passt de bal in één keer door. Bouzas is nu in balbezit. Bouzas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Muleta met een sublieme pass. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal in één keer door. Pieropan rent richting de bal. Pieropan geeft de bal voor. Ferrari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Formigueiro kopt de bal weg. Ribeiro Oliveira probeert de bal met de borst te controleren. Bouzas rent richting de bal. Bouzas haalt uit met een fantastische trap. Namor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 63%, CorinthianFC 37%.
CORINTHIANS F - CorinthianFC 1:0

63e minuut.
Raizer rent richting de bal. Justus is nu in balbezit. Justus speelt de bal door. Neri rent richting de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap. Ferrari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Grotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouzas rent richting de bal. Bouzas speelt de bal door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CORINTHIANS F - CorinthianFC 1:1

82e minuut.
Cruzeiro is nu in balbezit. Raizer rent richting de bal. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Raizer verovert de bal door een tackle van achteren. Raizer schiet op doel. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - CorinthianFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 44%, CorinthianFC 56%.
CORINTHIANS F - CorinthianFC 2:1