Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. VALADARES E.C
1 Tactiek luxa2003
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pé Certeiro controleert de bal met de borst. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nyyssönen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Broker is nu in balbezit. Broker passt de bal in één keer door. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż schiet op doel. Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - VALADARES E.C 0:1

9e minuut.
Calu passt de bal met de wreef. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabriel krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Favre met een sublieme pass. Inworp. Cvrček met een snelle inworp. Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Broker kopt de bal weg. Văcăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pé Certeiro rent richting de bal. Iwanecki rent richting de bal. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - VALADARES E.C 0:2

16e minuut.
Gębczyński onderschept slim de pass. Gębczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krystek de bal. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cvrček rent richting de bal. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - VALADARES E.C 0:3

31e minuut.
Krystek geeft een lange en hoge pass. Pé Certeiro rent richting de bal. Pé Certeiro passt de bal met de wreef. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gębczyński rent richting de bal. Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - VALADARES E.C 0:4

34e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maasepp heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel met een sublieme pass. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Văcăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 72%, VALADARES E.C 28%.
Fazenda Santana E. C. - VALADARES E.C 0:4

50e minuut.
Cvrček geeft de bal voor. Krystek kopt de bal weg. Klungelig pakt Śladkowski de bal. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Calu de bal. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček passt de bal met de wreef. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Nyyssönen met een sublieme pass. Gabriel rent richting de bal. Met opzet legt Maasepp zijn tegenspeler op de grond. Maasepp krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Jezierski probeert de bal aan de voet te houden. Donnarumma rent richting de bal. Donnarumma met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pé Certeiro passt de bal zonder na te denken. Cvrček geeft de bal voor. Daar is Krystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček speelt de bal door. Odrowąż heeft problemen om de bal te vangen. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 72%, VALADARES E.C 28%.
Fazenda Santana E. C. - VALADARES E.C 0:4