Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C Fazenda Santana E. C.
4132 Tactiek 1
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Plat geeft een lange en hoge pass. Querques kopt de bal weg. Gabriel met een sublieme pass. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nyyssönen rent richting de bal. Nyyssönen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. Majearu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Witczyk kopt de bal weg. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Donnarumma passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Pé Certeiro rent richting de bal. Jezierski verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nyyssönen is nu in balbezit. Napiórkowski begaat een overtreding. Nyyssönen raakt geblesseerd tijdens het duel. Plat met een snel genomen vrije trap. Daar is Szatmáry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre schiet op doel. Gheţea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Fazenda Santana E. C. 0:1

22e minuut.
Witczyk kopt de bal weg. Haarmann heeft problemen om de bal te vangen. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. Majearu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cajamarca rent richting de bal. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel passt de bal in één keer door. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal met de wreef. Nyyssönen heeft problemen om de bal te vangen. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Broker rent richting de bal. Broker passt de bal met de wreef. Gabriel rent richting de bal. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Broker passt de bal met de wreef. Napiórkowski heeft problemen om de bal te vangen. Napiórkowski schiet op doel. Nyyssönen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VALADARES E.C - Fazenda Santana E. C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 28%, Fazenda Santana E. C. 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VALADARES E.C - Fazenda Santana E. C. 1:1

46e minuut.
Broker passt de bal in één keer door. Żółkiewski met een sublieme pass. Szatmáry speelt de bal door. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel. Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kobussen geeft een hoge lob. Daar is Cajamarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski speelt de bal door. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. Majearu bokst de bal weg.

50e minuut.
Daar is Pé Certeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favre rent richting de bal. Pé Certeiro onderschept slim de pass. Pé Certeiro geeft een hoge lob. Broker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Fazenda Santana E. C. 2:1

53e minuut.
Nyyssönen kopt de bal weg. Daar is Kobussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen onderschept slim de pass. Kobussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nyyssönen is nu in balbezit. Plat is nu in balbezit. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel geeft een hoge lob. Broker maakt een snoekduik en kopt de bal. Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski is nu in balbezit. Haarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski onderschept slim de pass. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Plat is nu in balbezit. Kobussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobussen passt de bal zonder na te denken. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. Majearu bokst de bal weg.

67e minuut.
Gabriel passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski passt de bal in één keer door. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. Majearu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pé Certeiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gheţea trapt de bal weg van het doel. Kobussen kopt de bal weg. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pé Certeiro met een sublieme pass. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk passt de bal met de wreef. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Haarmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel. Majearu bokst de bal weg. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Fazenda Santana E. C. 3:1

89e minuut.
Broker rent richting de bal. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen speelt de bal door. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 32%, Fazenda Santana E. C. 68%.
VALADARES E.C - Fazenda Santana E. C. 3:1