Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CorinthianFC Insight
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Botelho Pinto passt de bal in één keer door. Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corinthiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri rent richting de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de França maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Heriberto Hülse de bal. Paal!

10e minuut.
Von Castelo probeert naar een medespeler te passen. Dinamarquês is nu in balbezit. Dinamarquês met een sublieme pass. Petrucio is nu in balbezit. Petrucio draait met de bal, schiet en ... Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Beltrame passt de bal in één keer door. Von Castelo geeft de bal voor. Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Petrucio rent richting de bal. Petrucio schiet op doel. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pieropan geeft een hoge lob. Heriberto Hülse heeft problemen om de bal te vangen. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... Sequela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Insight 1:0

39e minuut.
Lampadoza rent richting de bal. Botelho Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampadoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampadoza krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Botelho Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Botelho Pinto passt de bal met de wreef. Corinthiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzas onderschept slim de pass. Bouzas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Insight 2:0

42e minuut.
Lampadoza verovert de bal door een tackle van achteren. Lampadoza passt de bal zonder na te denken. Justus probeert naar een medespeler te passen. Petrucio is nu in balbezit. Petrucio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 47%, Insight 53%.
CorinthianFC - Insight 2:0

49e minuut.
Von Castelo is nu in balbezit. Von Castelo met een sublieme pass. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio onderschept slim de pass. Petrucio draait met de bal, schiet en ... Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Insight 2:1

63e minuut.
Botelho Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Corinthiano onderschept slim de pass. Corinthiano passt de bal met de wreef. Lampadoza is nu in balbezit. Lampadoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CorinthianFC - Insight 2:2

72e minuut.
Bouzas rent richting de bal. Bouzas geeft een hoge lob. Sequela bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri onderschept slim de pass. Neri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - Insight 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 54%, Insight 46%.
CorinthianFC - Insight 3:2