Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C lindeza
luxa2003 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Gębczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc speelt de bal door. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... Vilhegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Finnsson rent richting de bal. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Broker met een sublieme pass. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cvrček speelt de bal door. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczyński rent richting de bal. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Broker schiet op doel. Vilhegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - lindeza 1:0

19e minuut.
Shuanglong rent richting de bal. Gębczyński onderschept slim de pass. Gębczyński probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pé Certeiro met een sublieme pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček passt de bal in één keer door. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... Vilhegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

25e minuut.
Vlaović geeft een lange en hoge pass. Szatmáry rent richting de bal. Pé Certeiro rent richting de bal. Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. Odrowąż kopt de bal weg. Vilhegas bokst de bal weg.

26e minuut.
Iwanecki met een sublieme pass. Gębczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębczyński speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - lindeza 2:0

28e minuut.
Broker kopt de bal weg. Daar is Miszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odrowąż onderschept slim de pass. Odrowąż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Cvrček passt de bal in één keer door. Finnsson is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel. Vilhegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - lindeza 3:0

37e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker schiet op doel. Vilhegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - lindeza 4:0

41e minuut.
Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson geeft een lange en hoge pass. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. Vilhegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - lindeza 5:0

45e minuut.
Vidačak kopt de bal weg. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Pé Certeiro begaat een overtreding. Pé Certeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 31%, lindeza 69%.
VALADARES E.C - lindeza 5:0

48e minuut.
Pé Certeiro onderschept slim de pass. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Gębczyński geeft de bal voor. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaştürk komt het veld opgelopen. Kappos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beirens de bal. Gębczyński begaat een overtreding. Gębczyński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc onderschept slim de pass. Minh Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. Vilhegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Vlaović passt de bal in één keer door. Minh Ngọc rent richting de bal. Finnsson onderschept slim de pass. Gębczyński geeft de bal voor. Odrowąż rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Broker probeert de bal met de borst te controleren. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Beirens rent richting de bal. Beirens haalt uit met een fantastische trap. Gheţea bokst de bal weg.

81e minuut.
Miszczyński kopt de bal weg. Kappos rent richting de bal. Kappos passt de bal met de wreef. Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szatmáry kan de bal niet met de borst controleren. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szatmáry. Szatmáry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 45%, lindeza 55%.
VALADARES E.C - lindeza 5:0