Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Fazenda Santana E. C.
Cavalo de Tróia Tactiek 1
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 45.2
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Daar is Donnarumma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck speelt de bal door. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Fazenda Santana E. C. 1:0

13e minuut.
Jezierski is nu in balbezit. Romeu verovert de bal door een tackle van achteren. Donnarumma maakt een afschuwelijke overtreding. Romeu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Buixeda geeft een lange en hoge pass. Slabbinck kopt de bal weg. Klungelig pakt Maasepp de bal. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Favre is nu in balbezit. Favre geeft de bal voor. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Isla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio - Fazenda Santana E. C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio 62%, Fazenda Santana E. C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grêmio - Fazenda Santana E. C. 1:1

57e minuut.
Linharez met een sublieme pass. van der Gouw speelt de bal door. Moggia rent richting de bal. Moggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Fazenda Santana E. C. 2:1

77e minuut.
Linharez onderschept slim de pass. Linharez met een sublieme pass. van der Gouw probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Maasepp probeert naar een medespeler te passen. Calu rent richting de bal. Calu met een sublieme pass. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio 33%, Fazenda Santana E. C. 67%.
Grêmio - Fazenda Santana E. C. 2:1