Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmundão F.C CorinthianFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roriz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quintanilha de bal. Quintanilha draait met de bal, schiet en ... Dida probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - CorinthianFC 1:0

15e minuut.
Roriz heeft problemen om de bal te vangen. Bouzas rent richting de bal. Bouzas passt de bal in één keer door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dortmundão F.C - CorinthianFC 1:1

19e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Neri onderschept slim de pass. Bouzas rent richting de bal. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - CorinthianFC 1:2

23e minuut.
Patropi rent richting de bal. Bouzas onderschept slim de pass. Bouzas passt de bal met de wreef. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel. Lego da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dida probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabral geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petardo is nu in balbezit. Petardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dortmundão F.C - CorinthianFC 2:2

35e minuut.
Bouzas is nu in balbezit. Dida is nu in balbezit. Dida met een sublieme pass. São Paulo bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Patropi kopt de bal weg. Inworp. Justus met een snelle inworp. Grotto is nu in balbezit. Grotto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salgado heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - CorinthianFC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 44%, CorinthianFC 56%.
Dortmundão F.C - CorinthianFC 2:3

50e minuut.
Nem Nem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieropan met de inworp. Bouzas is nu in balbezit. Bouzas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petardo kan de bal niet met de borst controleren. Petardo geeft een lange en hoge pass. São Paulo rent richting de bal. São Paulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bouzas onderschept slim de pass. Bouzas geeft een lange en hoge pass. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Quintanilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dida is nu in balbezit. Dida passt de bal zonder na te denken. Neri heeft problemen om de bal te vangen. Neri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Saldanha speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Neri de bal onder controle te krijgen. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. São Paulo bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dortmundão F.C - CorinthianFC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 51%, CorinthianFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dortmundão F.C - CorinthianFC 3:3