Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insight Grêmio
Normal Tactiek Cavalo de Tróia
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


9e minuut.
da Capitinga rent richting de bal. Moggia is nu in balbezit. Moggia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ojanperä de bal. Ojanperä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sequela verovert de bal door een tackle van achteren. Sequela speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paz zal de hoekschop nemen. Moggia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Grêmio 0:1

17e minuut.
Dinamarquês speelt de bal door. Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabbinck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moggia de bal. Moggia haalt uit met een fantastische trap. de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Grêmio 0:2

20e minuut.
Linharez passt de bal in één keer door. Slabbinck geeft de bal voor. Moggia probeert de bal met de borst te controleren. Moggia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal in één keer door. Daar is Ojanperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojanperä schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de França maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Grêmio 0:3

34e minuut.
Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck geeft een hoge lob. Daar is Heriberto Hülse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
da Capitinga met een sublieme pass. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck passt de bal met de wreef. Moggia is nu in balbezit. Moggia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insight 65%, Grêmio 35%.
Insight - Grêmio 0:3

48e minuut.
van der Gouw is nu in balbezit. van der Gouw passt de bal zonder na te denken. Heriberto Hülse bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia verovert de bal door een tackle van achteren. Moggia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Grêmio 0:4

52e minuut.
van der Gouw passt de bal zonder na te denken. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal met de wreef. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä schiet op doel. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sequela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insight - Grêmio 0:5

54e minuut.
Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck passt de bal zonder na te denken. Heriberto Hülse is nu in balbezit. Moggia onderschept slim de pass. Moggia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Paz probeert naar een medespeler te passen. Moggia is nu in balbezit. Heriberto Hülse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moggia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ojanperä zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Linharez speelt de bal door. Slabbinck met een sublieme pass. van der Gouw met een sublieme pass. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Von Castelo geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Gouw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft de bal voor. de França bokst de bal weg.

81e minuut.
Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal zonder na te denken. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rosestolato geeft een lange en hoge pass. Daar is van der Gouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Gouw probeert naar een medespeler te passen. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insight 71%, Grêmio 29%.
Insight - Grêmio 0:5