Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmundão F.C VALADARES E.C
Normal Tactiek Luxa 2003E
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 52.4
slecht Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Klungelig pakt Kobussen de bal. Kobussen geeft een hoge lob. Gabriel speelt de bal door. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Kobussen heeft problemen om de bal te vangen. Roriz is nu in balbezit. Kobussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobussen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pé Certeiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Broker de bal. Broker passt de bal met de wreef. Daar is Cvrček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Roriz rent richting de bal. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Broker de bal. Broker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lego da Silva met een harde bal richting middenveld. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen met een sublieme pass. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:1

15e minuut.
Roriz rent richting de bal. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Broker speelt de bal door. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lego da Silva met een harde bal richting middenveld. Nem Nem kopt de bal weg. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:2

17e minuut.
Broker passt de bal met de wreef. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kobussen kopt de bal weg. Patropi heeft problemen om de bal te vangen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:3

20e minuut.
Broker is nu in balbezit. Broker passt de bal in één keer door. Cvrček kan de bal niet met de borst controleren. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Nem Nem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. Salgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:4

25e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Gabriel is nu in balbezit. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cvrček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva bokst de bal weg. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pé Certeiro met een sublieme pass. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen geeft de bal voor. Broker is nu in balbezit. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:5

32e minuut.
Kobussen is nu in balbezit. Kobussen geeft een lange en hoge pass. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:6

34e minuut.
Lego da Silva trapt de bal weg van het doel. Kobussen speelt de bal door. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček schiet op doel. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Broker de bal. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:7

42e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Pé Certeiro kopt de bal weg. Gabriel speelt de bal door. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 88%, VALADARES E.C 12%.
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:8

47e minuut.
Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. Broker kopt de bal weg. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Kobussen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel passt de bal met de wreef. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:9

51e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha passt de bal zonder na te denken. Broker rent richting de bal. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:10

52e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:11

54e minuut.
Klungelig pakt Kobussen de bal. Kobussen speelt de bal door. Klungelig pakt Nem Nem de bal. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:12

56e minuut.
Cvrček passt de bal met de wreef. Gabriel rent richting de bal. Gabriel geeft een hoge lob. Kobussen rent richting de bal. Kobussen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Saldanha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobussen met de inworp. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:13

61e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:14

61e minuut.
Pé Certeiro is nu in balbezit. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:15

64e minuut.
Kobussen is nu in balbezit. Kobussen geeft een lange en hoge pass. Daar is Saldanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček is nu in balbezit. Cvrček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:16

67e minuut.
Broker haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva met een sublieme pass. Pé Certeiro kopt de bal weg. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kobussen passt de bal zonder na te denken. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Broker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:17

71e minuut.
Roriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roriz passt de bal zonder na te denken. Pé Certeiro speelt de bal door. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:18

74e minuut.
Pé Certeiro kopt de bal weg. Kobussen kan de bal niet met de borst controleren. Kobussen met een sublieme pass. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cvrček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lego da Silva met een harde bal richting middenveld. Daar is Zdunek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdunek geeft een lange en hoge pass. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:19

77e minuut.
Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel met een sublieme pass. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. Lego da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:20

78e minuut.
Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. São Paulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Roriz onderschept slim de pass. Roriz passt de bal in één keer door. Nem Nem is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:21

81e minuut.
Quintanilha met een sublieme pass. São Paulo heeft problemen om de bal te vangen. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Broker is nu in balbezit. Salgado begaat een overtreding. Broker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabriel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:22

86e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Broker rent richting de bal. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:23

89e minuut.
Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek speelt de bal door. Cvrček kan de bal niet met de borst controleren. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmundão F.C 88%, VALADARES E.C 12%.
Dortmundão F.C - VALADARES E.C 0:23