Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C Dortmundão F.C
QUEBRAS LINHAS Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 19.3
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Roriz is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker passt de bal zonder na te denken. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. Lego da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Patropi de bal. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 1:0

5e minuut.
Inworp. Gabriel met de inworp. Pé Certeiro is nu in balbezit. Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. Napiórkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Daar is Witczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczyk geeft een hoge lob. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 2:0

9e minuut.
Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nem Nem. Broker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pé Certeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Broker rent richting de bal. Broker draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 3:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Patropi de bal onder controle te krijgen. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk speelt de bal door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 4:0

18e minuut.
Roriz is nu in balbezit. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk passt de bal met de wreef. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Napiórkowski kopt de bal weg. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 5:0

24e minuut.
Klungelig pakt Witczyk de bal. Roriz begaat een overtreding. Witczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pé Certeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Broker heeft problemen om de bal te vangen. Nem Nem rent richting de bal. Broker onderschept slim de pass. Broker draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 6:0

27e minuut.
Daar is Saldanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski passt de bal met de wreef. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Roriz heeft problemen om de bal te vangen. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk passt de bal met de wreef. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 7:0

31e minuut.
Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Pé Certeiro onderschept slim de pass. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski schiet op doel. Lego da Silva bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. N`Tsogo neemt de hoekschop. Napiórkowski springt en kopt de bal. Klungelig pakt Salgado de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pé Certeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saldanha kopt de bal weg. Lego da Silva bokst de bal weg.

34e minuut.
Witczyk speelt de bal door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski passt de bal zonder na te denken. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 8:0

35e minuut.
Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk rent richting de bal. Witczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 9:0

37e minuut.
Inworp. Pé Certeiro met een snelle inworp. Broker is nu in balbezit. Broker geeft een lange en hoge pass. Napiórkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Lego da Silva bokst de bal weg.

41e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Witczyk met een sublieme pass. Broker is nu in balbezit. Napiórkowski rent richting de bal. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 18%, Dortmundão F.C 82%.
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 9:0

48e minuut.
Pé Certeiro geeft de bal voor. Napiórkowski springt en kopt de bal. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 10:0

52e minuut.
Pé Certeiro geeft een hoge lob. Broker kopt de bal weg. Witczyk speelt de bal door. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lego da Silva speelt de bal door. Nem Nem heeft problemen om de bal te vangen. Witczyk speelt de bal door. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nem Nem rent richting de bal. Nem Nem geeft een hoge lob. Roriz heeft problemen om de bal te vangen. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 11:0

60e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Żółkiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Broker de bal. Broker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel speelt de bal door. Witczyk speelt de bal door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski draait met de bal, schiet en ... Lego da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 12:0

63e minuut.
Broker onderschept slim de pass. Broker passt de bal in één keer door. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 13:0

64e minuut.
Roriz rent richting de bal. Pé Certeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pé Certeiro probeert naar een medespeler te passen. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lego da Silva met een harde bal richting middenveld. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft de bal voor. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pé Certeiro zal de hoekschop nemen. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 14:0

75e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft een hoge lob. Ismanto rent richting de bal. Pé Certeiro rent richting de bal. Pé Certeiro geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Witczyk geeft de bal voor. Broker heeft problemen om de bal te vangen. Salgado rent richting de bal. Broker verovert de bal door een tackle van achteren. Broker haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Tsogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witczyk kan de bal niet met de borst controleren. Witczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salgado de bal. Lego da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Napiórkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 15:0

90e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo passt de bal met de wreef. Napiórkowski probeert de bal aan de voet te houden. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 7%, Dortmundão F.C 93%.
VALADARES E.C - Dortmundão F.C 15:0