Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CorinthianFC lindeza
Normal Tactiek defesa
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Beltrame probeert de bal aan de voet te houden. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino geeft een hoge lob. Beirens springt en kopt de bal. Centeno bokst de bal weg.

4e minuut.
Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal met de wreef. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:1

8e minuut.
Vidačak is nu in balbezit. Beltrame rent richting de bal. Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak schiet op doel. Centeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beirens rent richting de bal. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:2

9e minuut.
Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak passt de bal met de wreef. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:3

12e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens passt de bal zonder na te denken. Justus rent richting de bal. Vidačak verovert de bal door een tackle van achteren. Vidačak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Beltrame trapt de bal weg van het doel. Shuanglong kopt de bal weg. Vidačak rent richting de bal. Vidačak haalt uit met een fantastische trap. Centeno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:4

17e minuut.
Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal met de wreef. Formigueiro rent richting de bal. Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kappos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kappos probeert naar een medespeler te passen. Beirens is nu in balbezit. Beirens schiet op doel. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:5

27e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlaović de bal. Vlaović geeft een lange en hoge pass. Potro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shuanglong heeft problemen om de bal te vangen. Shuanglong geeft een hoge lob. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak verovert de bal door een tackle van achteren. Vidačak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vlaović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzędzicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Beirens rent richting de bal. Beirens geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vidačak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidačak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:6

36e minuut.
Kappos geeft een lange en hoge pass. Justus kopt de bal weg. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Vidačak is nu in balbezit. Vidačak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Beltrame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kappos met de inworp. Beirens kan de bal niet met de borst controleren. Beirens geeft de bal voor. Vidačak rent richting de bal. Vidačak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:7

43e minuut.
Vidačak draait met de bal, schiet en ... Centeno met een sublieme pass. Vlaović kopt de bal weg. Vidačak rent richting de bal. Vidačak schiet op doel. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beirens rent richting de bal. Beirens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:8

45e minuut.
Silva Zivieri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Potro de bal onder controle te krijgen. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel. Centeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 83%, lindeza 17%.
CorinthianFC - lindeza 0:9

47e minuut.
Justus kopt de bal weg. Lobos rent richting de bal. Neri begaat een overtreding. Neri krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Beirens onderschept slim de pass. Beirens geeft de bal voor. Beltrame rent richting de bal. Vidačak onderschept slim de pass. Vidačak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:10

49e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens met een sublieme pass. Vidačak is nu in balbezit. Vidačak schiet op doel. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:11

50e minuut.
Savaştürk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Justus speelt de bal door. Inworp. Pulcino met een snelle inworp. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:12

62e minuut.
Dida passt de bal zonder na te denken. Lobos speelt de bal door. Savaştürk probeert naar een medespeler te passen. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:13

67e minuut.
Beltrame passt de bal met de wreef. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Pulcino heeft problemen om de bal te vangen. Pulcino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beirens is nu in balbezit. Beirens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:14

68e minuut.
Bouzas rent richting de bal. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong met een sublieme pass. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lobos probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk geeft een lange en hoge pass. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vlaović kopt de bal weg. Klungelig pakt Formigueiro de bal. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Beltrame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens rent richting de bal. Beirens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Justus heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Kappos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kappos geeft een hoge lob. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk met een sublieme pass. Beirens is nu in balbezit. Beirens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Dida de bal. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk passt de bal in één keer door. Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirens draait met de bal, schiet en ... Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal zonder na te denken. Beirens rent richting de bal. Beirens schiet op doel. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CorinthianFC - lindeza 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CorinthianFC 77%, lindeza 23%.
CorinthianFC - lindeza 0:15