Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lindeza CorinthianFC
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Balogović de bal. Pulcino geeft een hoge lob. Potro probeert de bal met de borst te controleren. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 1:0

5e minuut.
Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino passt de bal zonder na te denken. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović draait met de bal, schiet en ... Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 2:0

12e minuut.
Daar is Fontana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong onderschept slim de pass. Shuanglong met een sublieme pass. Balogović is nu in balbezit. Balogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 3:0

13e minuut.
Shuanglong met een sublieme pass. Klungelig pakt Savaştürk de bal. Savaştürk passt de bal zonder na te denken. Balogović rent richting de bal. Balogović haalt uit met een fantastische trap. Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pulcino zal de hoekschop nemen. Dida kopt de bal weg. Justus heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pulcino zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kappos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Centeno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 4:0

26e minuut.
Klungelig pakt Fontana de bal. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong passt de bal met de wreef. Balogović is nu in balbezit. Balogović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Kappos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kappos passt de bal met de wreef. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk geeft een hoge lob. Balogović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 5:0

34e minuut.
Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong passt de bal zonder na te denken. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Grotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulcino met een sublieme pass. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 26%, CorinthianFC 74%.
lindeza - CorinthianFC 5:0

47e minuut.
Shuanglong kopt de bal weg. Balogović rent richting de bal. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk schiet op doel. Potro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balogović is nu in balbezit. Balogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 6:0

53e minuut.
Vlaović met de inworp. Kappos heeft problemen om de bal te vangen. Kappos passt de bal zonder na te denken. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Bouzas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlaović. Vlaović krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Pulcino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulcino speelt de bal door. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk schiet op doel. Centeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 7:0

61e minuut.
Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Shuanglong met een sublieme pass. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović rent richting de bal. Balogović draait met de bal, schiet en ... Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 8:0

62e minuut.
Grotto kopt de bal weg. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos geeft een hoge lob. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva Zivieri met een snelle inworp. Daar is Dida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vlaović kopt de bal weg. Kappos rent richting de bal. Kappos passt de bal in één keer door. Balogović rent richting de bal. Balogović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Beltrame de bal. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogović schiet op doel. Centeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 9:0

73e minuut.
Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong speelt de bal door. Klungelig pakt Balogović de bal. Balogović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - CorinthianFC 10:0

78e minuut.
Savaştürk kopt de bal weg. Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Shuanglong probeert naar een medespeler te passen. Balogović is nu in balbezit. Balogović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Balogović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shuanglong de bal onder controle te krijgen. Shuanglong geeft de bal voor. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fontana rent richting de bal. Shuanglong onderschept slim de pass. Shuanglong met een sublieme pass. Grzędzicki met een sublieme pass. Kappos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vlaović passt de bal zonder na te denken. Kappos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kappos speelt de bal door. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 21%, CorinthianFC 79%.
lindeza - CorinthianFC 10:0