Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORINTHIANS F Fazenda Santana E. C.
Normal Tactiek 1
33% Balbezit 67%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Calu met een sublieme pass. Furtado is nu in balbezit. Furtado geeft een hoge lob. Jezierski kan de bal niet met de borst controleren. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:1

12e minuut.
Krystek probeert naar een medespeler te passen. Favre rent richting de bal. Favre met een sublieme pass. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Casagrande is nu in balbezit. Donnarumma onderschept slim de pass. Donnarumma probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:2

20e minuut.
Casagrande passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Muleta rent richting de bal. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ribeiro Oliveira kopt de bal weg. Negreiros heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:3

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Namor de bal onder controle te krijgen. Donnarumma met een sublieme pass. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski schiet op doel. Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maasepp probeert naar een medespeler te passen. Buixeda is nu in balbezit. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Negreiros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 82%, Fazenda Santana E. C. 18%.
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:4

51e minuut.
Furtado geeft een lange en hoge pass. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre passt de bal met de wreef. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Donnarumma met een sublieme pass. Buixeda heeft problemen om de bal te vangen. Donnarumma met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:5

58e minuut.
Favre speelt de bal door. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda passt de bal in één keer door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Ferrari bokst de bal weg.

62e minuut.
Doeltrap. Ferrari met een harde bal richting middenveld. Calu kopt de bal weg. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Ferrari trapt de bal weg van het doel. Donnarumma kopt de bal weg. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:6

85e minuut.
Negreiros geeft een lange en hoge pass. Furtado probeert de bal met de borst te controleren. Furtado probeert naar een medespeler te passen. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:7

86e minuut.
Cacetada probeert naar een medespeler te passen. Cruzeiro heeft problemen om de bal te vangen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORINTHIANS F 80%, Fazenda Santana E. C. 20%.
CORINTHIANS F - Fazenda Santana E. C. 0:7