Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazenda Santana E. C. CORINTHIANS F
1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Casagrande is nu in balbezit. Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Namor rent richting de bal. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Favre is nu in balbezit. Favre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferrari trapt de bal weg van het doel. Latała kopt de bal weg. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Namor geeft de bal voor. Inworp. Śladkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donnarumma rent richting de bal. Donnarumma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Biro-Biro rent richting de bal. Favre verovert de bal door een tackle van achteren. Favre passt de bal met de wreef. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CORINTHIANS F 1:0

15e minuut.
Ribeiro Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma speelt de bal door. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Namor rent richting de bal. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała met een sublieme pass. Favre is nu in balbezit. Favre schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Daar is Ribeiro Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donnarumma is nu in balbezit. Donnarumma speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Latała is nu in balbezit. Latała passt de bal in één keer door. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 32%, CORINTHIANS F 68%.
Fazenda Santana E. C. - CORINTHIANS F 1:0

49e minuut.
Latała is nu in balbezit. Latała passt de bal met de wreef. Szczutowski rent richting de bal. Favre bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Śladkowski met een sublieme pass. Muleta rent richting de bal. Favre onderschept slim de pass. Favre haalt uit met een fantastische trap. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Donnarumma geeft een lange en hoge pass. Muleta heeft problemen om de bal te vangen. Favre is nu in balbezit. Favre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Negreiros onderschept slim de pass. Negreiros met een sublieme pass. Klungelig pakt Latała de bal. Latała schiet op doel. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazenda Santana E. C. - CORINTHIANS F 2:0

90e minuut.
Maasepp rent richting de bal. Cajamarca met een sublieme pass. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu geeft een lange en hoge pass. Donnarumma geeft de bal voor. Ferrari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazenda Santana E. C. 26%, CORINTHIANS F 74%.
Fazenda Santana E. C. - CORINTHIANS F 2:0