Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C Insight
QUEBRAS LINHAS Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 20.2
formidable Schieten weak
excellent Passen hopeless
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Gębczyński passt de bal met de wreef. Cvrček rent richting de bal. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Corinthiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 1:0

8e minuut.
Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Sequela is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 2:0

10e minuut.
Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal met de wreef. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 3:0

11e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft de bal voor. Daar is da Capitinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gębczyński met een snelle inworp. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Heriberto Hülse geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gębczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kobussen rent richting de bal. Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. de França werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pé Certeiro kopt de bal weg. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Broker de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gębczyński met de inworp. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Heriberto Hülse probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gębczyński zal de hoekschop nemen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kobussen rent richting de bal. Kobussen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kobussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobussen passt de bal met de wreef. da Capitinga is nu in balbezit. Broker onderschept slim de pass. Broker schiet op doel. de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 4:0

34e minuut.
Pé Certeiro geeft een hoge lob. Cvrček rent richting de bal. Cvrček haalt uit met een fantastische trap. Heriberto Hülse probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
de França met een harde bal richting middenveld. Gabriel kopt de bal weg. Broker heeft problemen om de bal te vangen. Broker schiet op doel. de França probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen probeert naar een medespeler te passen. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker haalt uit met een fantastische trap. de França bokst de bal weg.

40e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker rent richting de bal. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap. de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heriberto Hülse kopt de bal weg. Gębczyński rent richting de bal. Gębczyński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Broker rent richting de bal. Broker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Corinthiano geeft de bal voor. Gębczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt da Capitinga de bal. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Broker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 16%, Insight 84%.
VALADARES E.C - Insight 5:0

47e minuut.
Daar is Broker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker probeert naar een medespeler te passen. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen haalt uit met een fantastische trap. de França maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 6:0

49e minuut.
da Capitinga is nu in balbezit. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček passt de bal zonder na te denken. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 7:0

52e minuut.
Pé Certeiro passt de bal zonder na te denken. Gębczyński geeft de bal voor. Daar is Sequela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 8:0

64e minuut.
de França trapt de bal weg van het doel. Gabriel kopt de bal weg. Heriberto Hülse heeft problemen om de bal te vangen. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Corinthiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Cvrček rent richting de bal. Cvrček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Corinthiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Broker is nu in balbezit. Broker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Cvrček bereikt de bal nog maar net als eerste. Heriberto Hülse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heriberto Hülse krijgt een gele kaart. Cvrček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broker neemt een korte aanloop naar de penalty stip. de França werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 9:0

70e minuut.
de França met een harde bal richting middenveld. Cvrček controleert de bal met de borst. da Capitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček onderschept slim de pass. Cvrček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gębczyński passt de bal in één keer door. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel speelt de bal door. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Broker draait met de bal, schiet en ... Von Castelo heeft problemen om de bal te vangen. Kobussen rent richting de bal. Kobussen haalt uit met een fantastische trap. de França probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 10:0

74e minuut.
Petrucio kopt de bal weg. Gębczyński rent richting de bal. Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker schiet op doel. de França verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heriberto Hülse verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Broker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lampadoza rent richting de bal. Gębczyński geeft een hoge lob. Lampadoza probeert de bal aan de voet te houden. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... de França kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Gębczyński met een sublieme pass. Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
da Capitinga geeft een hoge lob. Ismanto geeft een lange en hoge pass. Gębczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Cvrček de bal. Cvrček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 11:0

81e minuut.
Sequela speelt de bal door. Von Castelo is nu in balbezit. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen speelt de bal door. Broker rent richting de bal. Broker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Broker is nu in balbezit. Broker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Corinthiano rent richting de bal. Broker onderschept slim de pass. Broker probeert naar een medespeler te passen. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 12:0

86e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Corinthiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvrček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corinthiano probeert naar een medespeler te passen. Broker neemt een korte aanloop naar de penalty stip. de França werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - Insight 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 10%, Insight 90%.
VALADARES E.C - Insight 13:0