Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Dortmundão F.C
Cavalo de Tróia Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
van der Gouw is nu in balbezit. van der Gouw geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Ojanperä verovert de bal door een tackle van achteren. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moggia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 1:0

20e minuut.
van der Gouw passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ojanperä de bal. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 2:0

22e minuut.
Paz geeft de bal voor. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia met een sublieme pass. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 3:0

25e minuut.
Linharez passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Moggia onderschept slim de pass. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moggia is nu in balbezit. Salgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moggia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojanperä legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 4:0

29e minuut.
Saldanha geeft de bal voor. Inworp. Paz met de inworp. Ojanperä kan de bal niet met de borst controleren. Ojanperä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Ojanperä de bal onder controle te krijgen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz probeert naar een medespeler te passen. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Slabbinck met een sublieme pass. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal in één keer door. Moggia is nu in balbezit. Moggia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lego da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Moggia is nu in balbezit. Paz is nu in balbezit. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia draait met de bal, schiet en ... Ojanperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio 40%, Dortmundão F.C 60%.
Grêmio - Dortmundão F.C 5:0

46e minuut.
Nem Nem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paz de bal. Paz geeft een hoge lob. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Romero kopt de bal weg. Patropi heeft problemen om de bal te vangen. Ojanperä rent richting de bal. Ojanperä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Slabbinck probeert naar een medespeler te passen. Patropi speelt de bal door. van der Gouw met een sublieme pass. Ojanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Slabbinck probeert naar een medespeler te passen. Nem Nem rent richting de bal. Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck geeft een hoge lob. Moggia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 6:0

81e minuut.
Paz onderschept slim de pass. Paz speelt de bal door. Moggia rent richting de bal. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 7:0

83e minuut.
Patropi passt de bal zonder na te denken. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck met een sublieme pass. Moggia is nu in balbezit. Moggia haalt uit met een fantastische trap. Lego da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ojanperä de bal. Ojanperä haalt uit met een fantastische trap. Saldanha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio - Dortmundão F.C 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio 21%, Dortmundão F.C 79%.
Grêmio - Dortmundão F.C 8:0